Услуги

Широкоформатен печат

Ние можем да отпечатаме големи по формат рекламни носители като винили за билбордове и трансперанти, мрежи за строителни скелета, фолиа за автомобили, рекламни табели и други. Качеството на изображението, точните и ярки цветове са изключително важни за отпечатването на една реклама, затова ние Ви предлагаме изключително качество на печат за оферираната цена. 

3D гравиране и рязане

3D фрезата има широко приложение в мебелното производство, гравирането, пространственото оформление и интериорен дизайн, външната и вътрешна реклама и други. Подходяща е за рязане и гравиране на дърво, MDF, плексиглас, шперплат,ПДЧ, PVC плоскости и сандвич панели, стиропор, фибран, полиуретан, еталбонд и “меки” метали и сплави като алуминий, мед, бронз или месинг.

Стикери от PVC фолио

PVC фолиото е изключително устойчиво на външни влияния, влага и триене. Подходящо е за брандиране на автомобили, витрини на магазини,  рекламни светещи и обикновени табели, декорации на стени, мебели и много други. 

Външна реклама

Външната реклама винаги е била част от маркетинговата стратегия на почти всеки бизнес. Нейната цел е да  утвърждава имиджа на различни продукти и фирмени брандове. Ние Ви предлагаме качествена изработка на светещи и несветещи табели, знаци, обемни букви, тотеми, фасадни оформления и покривни реклами, брандиране на витрини, билбордове и мегабордове, брандиране на превозни средства, с които Вие ще направите изключително впечатление на вашите клиенти.

Графичен дизайн

Професионално изпълнените като дизайн рекламни материали - биле те билбордове, лога, флаери или опаковки е от изключителна важност за представянето и идентифицирането на Вашата фирма или продукт. . Ние се стремим да подготвяме и визуализираме проекти, които отговарят максимално на изискванията на нашите клиенти и сферата в която се развиват. Разполагаме с професионални дизайнери, които да предадат Вашето рекламно послание в удобна и естетична форма към клиентите Ви.
Доказали сме се в сферата на:
- фирмени лога
- корпоративна идентичност
- рекламни визии
- рекламни фирмени материали
- продуктов дизайн - опаковки, етикети, кутии и др.
- дизайн и оформление на печатни материали - менюта, постери 

Офсетов печат

Предлагаме отпечатване на различни видове  брошури, флаери, каталози, бланки,  постери, менюта на офсетов печат за големи количества и на лазерен принтер за по-малки тиражи.